VAŠ POUZDAN PARTNER

BOJOVIĆ KONSALTING osnovali smo sa ciljem da pružamo usluge preduzećima svih veličina, od startapova do velikih korporacija iz različitih industrija.

Razumemo jedinstvene potrebe naših klijenata i ponosni smo na sposobnost da razvijemo prilagođena rešenja koja im pomažu da postignu svoje ciljeve.

Izrađujemo biznis planove i pravimo izveštaje, održavamo In House obuke zaposlenih, vodimo administrativne poslove, kreiramo sajtove i vodimo reklamne kampanje, a kroz kvalitetan grafički dizajn svoje klijente predstavljamo u najboljem svetlu.

Verujemo da vaš uspeh u poslovanju zavisi pre svega od vaših klijenata i kupaca, i zato zajedno sa vama kreiramo najpovoljniju strategiju koja će vas predstaviti kao profesionalca i odvojiti od konkurencije. Mi sa vama ulazimo u partnerske odnose jer znamo da je vaš napredak u poslu i naš uspeh.

Svaka firma zaslužuje svoju šansu na tržištu i zato smo tu da vam pomognemo u svakodnevnim zadacima koji unapredjuju vaše poslovanje.

Preuzimamo na sebe sve one poslove koji vam oduzimaju previše vremena. Tu smo da učinimo vaš brend prepoznatljivim, i da pomognemo rastu vaše kompanije.

Razumemo da mnogi od naših klijenata nemaju neograničene budžete, i zato naše usluge odgovaraju vašim platežnim mogućnostima.

Brinućemo o poslovanju i prezentaciji vaše kompanije ako nas odaberete kao svog partnera za konsalting usluge.

Ne dozvolite da budete iza konkurencije.
Mislimo o vama, radimo za vas.

POUZDANO NAJBOLJE

PLAĆATE PO RADNOM SATU
  • Konsultacije
  • Administratorski poslovi
  • Menadžerske aktivnosti
KONSULTACIJE
DIN 2.000 h
ADMINISTRACIJA
DIN 1.000 h
MENADŽMENT
DIN 3.000 h

MISLIMO O VAMA, RADIMO ZA VAS